Als je wilt weten wat jouw Youd! “stoppen met roken” advies is, stuur dan vrijblijvend via het contactformulier de antwoorden op onderstaande vragen en wel zullen je zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Vragenlijst:

- Hoeveel sigaretten rook je momenteel per dag?
- Op welke vaste momenten rook je graag een sigaret?
- Hoeveel jaren rook je nu?
- Heb je al pogingen gedaan om met roken te stoppen?
   Zo ja, welke methode en/of nicotinevervangers?


Over Youd!

Youd! (spreek uit als joet) betekent Stop! in de Thaise taal en is onderdeel van Thasai International Co., Ltd.

Thasai International is gevestigd in Thailand en actief in het kweken en handelen van kruiden, planten en bomen. Daarnaast spelen produktontwikkeling en samenwerking met kleinschalige kwekers en deskundigen in de kruidenwereld een belangrijke rol om ons verder te profileren.
Thasai International bedient klanten wereldwijd en heeft klantenservice, betrouwbaarheid en hoop hoog in het vaandel staan.

De hoop bieden wij niet alleen aan de klanten van Youd! maar ook aan de kwekers die voor ons aanvullende produkten kweken. Deze groep is kwetsbaar vanwege de weersomstandigheden waarbij overstromingen en droogte een steeds grotere rol spelen. Om dat probleem aan te pakken besteden we minimaal 3% van de omzet in de verbetering van de groeiomstandigheden en indien nodig een aanvulling op het inkomen bij onvoorziene omstandigheden.

Wij zijn dan ook trots om met een steeds groter wordende groep loyale kwekers te mogen samenwerken om de mooie produkten voor eerlijke prijzen aan de wereld te kunnen aanbieden.

Ons motto is dan ook "Behandel mensen zoals jezelf behandeld zou willen worden en de wereld ziet er een stuk mooier uit."

Wil je meer informatie over Youd! of Thasai International ontvangen vul dan gerust het contactformulier op deze pagina in en dan zullen we je vragen met plezier beantwoorden.