Wat Thamkrabok, mijn inspiratiebron

Wat Thamkrabok is een boeddistische tempel in Thailand die succesvolle detoxbehandelingen aanbiedt aan alcohol- en drugsverslaafden uit de hele wereld.
Een detoxbehandeling houdt in dat het lichaam ontgift en ontdaan wordt van lichaamsvreemde stoffen.

In de westerse wereld worden er medicijnen toegediend om de ontwenningsverschijnselen te onderdrukken, terwijl in de oosterse wereld men meer vertrouwen heeft in planten die Moeder Natuur ons gegeven heeft.

De Chinese en Thaise Traditionale Geneeskunde kan vertrouwen op meer dan 2000 jaar empirische resultaten oftewel experimentele resultaten zonder zich te beroepen op een uitgewerkte theoretische onderbouwing en daar kan ik mij zeer goed in vinden.
In het westerse geneeskunde staat de effectiviteit bij een grote groep mensen centraal terwijl in de oosterse geneeskunde het individu centraal staat en er op maat een passende oplossing geboden kan worden.

Roken is ook een verslaving en kenmerkt zich door de behoefte om het nicotineniveau op peil te houden. Bij ieder individu is dit anders en kan afgelezen worden aan het aantal sigaretten wat er in een bepaalde tijd gerookt wordt.

Het Youd! "stoppen met roken" programma werkt niet met medicijnen maar met een mix van kruiden die al eeuwen lang hun werking hebben bewezen.
In de traditionele geneeskunde worden kruiden gebruikt die we onder andere in ons eten doen zoals gember, kaneel en kruidnagel maar uiteraard ook planten waarvan men in het westen veelal van het bestaan niet afweet.

Het Youd! kruidenextract bestaat uit een aantal kruiden die ondersteunend werken bij nicotineontwenningsverschijnselen en dat zijn de momenten waarbij je normaal gesproken een sigaret zou opsteken.
Daarnaast zorgen de kruiden er voor dat je ontspannen de dag doorkomt en helpen deze bij het ontdoen van de nicotine en andere gifstoffen.

In tegenstelling tot nicotinevervangers zoals nicotinepleisters of nicotinekauwgom is de kans op bijwerkingen zoals misselijkheid, braken of hoofdpijn nihil en is het vrij van nicotine zodat er geen andere verslaving voor in de plaats komt.

Wil je definitief stoppen met roken denk dan aan Youd! en bepaal zelf of het voor jou de beste nicotinevervanger is.


Vraag hier je gratis advies aan